Trav för särskilda behov

Hästar mår bra med människor och människor mår bra med hästar.
Att få vara en del i det sammanhanget har bevisat positiva effekter för såväl hästarnas som människornas välmående. Att vara med hästar skapar både en mer meningsfull fritid och främjar vår psykiska hälsa.

Hagmyrens Travskola erbjuder allt detta. Oavsett vem du är och vad du kan så vill vi erbjuda er möjligheten av att bli en del av det här sammanhanget hos oss och framför allt våra hästar. Vi har shetlandsponnyer, gotlandsruss och stora travhästar. Oavsett funktionsvariation kan vi med vagnar anpassade för rullstolar och permobiler erbjuda alla en upplevelse utöver det vanliga.


Vi på Hagmyrens Travskola kan erbjuda enskilda privatlektioner eller i grupp. Vi kan vara platsen för en endagsutflykt eller stället ni kommer till med jämna mellanrum. Vi vet vad hästarna ger oss - de ger oss allt - och vi vet att i deras hjärtan finns det alltid utrymme för fler. 

         Ett upplägg kan se ut som nedan: 

  • PROVA-PÅ-TILLFÄLLE (ca. 1 timme) Körning av ponny och mys/pyssel med hästarna (ponnys). Helgdag: 350 kr/person. (Vardag: 250 kr/person). Minst antal deltagande – 4 personer.

Rullstolsvagn: 1 st/tid (30 min effektiv körtid) - Inkl. körning av häst m. kursledare samt hälsa på ponnys, hästar - 250 kr/person.

Vid paket om 7 lektioner 210kr/lektion, totalt 1 470 kr kl. 13:30-14:30 (om det finns kunder till detta, annars kan vi använda denna tid som upplägget ovan).

Rockard: 1-4 st/tillfälle inkluderar körning m. kursledare & väntetid.

  • 1 person 250 kr/lektion. Vid paket om 7 lektioner 210 kr/lektion (totalt 1 470 kr)
  • 2 eller fler 3 personer i grupp 195 kr/person. Vid paket om 7 lektioner 150 kr/lektion (totalt 1 365 kr)

I behov av handledare bör denne vara med. Möjlighet att hälsa på de andra hästarna då kursledaren är med.

Vi är öppna för att prova ett upplägg som passar era kunder och för att få det fungera med er verksamhet och/eller kundens önskemål.

 

Varmt välkomna att höra av er till matilda.persson@hagmyren.travsport.se


info@hagmyren.travsport.se