Nu är det äntligen dags för Bakluckeloppis på Arena Hagmyren igen!


Söndag den 8 maj hoppas vi på bra väder och massor med folk, som det brukar vara när säljare och köpare möts för att göra fynd hos oss på Arena Hagmyren!

Besökarna släpps in kl. 10:00 för att fynda, träffa folk och trivas! Dessutom får de se på fina Ponny-tävlingar med deltagare från Söderhamn i söder till Kiruna i norr. Blir man hungrig eller vill fira en lyckad affär, så har Annica med personal öppet och erbjuder fika och mat på restaurangen! 

Du som ska sälja dina prylar släpps in på området från kl. 8:00 för att hinna göra i ordning din plats innan grindarna öppnas för publiken. När du kommer med din bil till grinden så tas du emot av av funktionärer som prickar av din ankomst och visar dig din plats på området.

Din plats är bokad när du betalat in summan för den yta du vill ha och behöver. Du betalar enkelt via vårt Swish nr: 123 006 41 70. Du anger ditt namn och "Loppis" i Meddelande-fältet.
Priset för 2x5 m 195 kr, 4x5 m 295 kr, vill du ha plats med ett fordon och/eller släp som är längre än 5 m, så bokar du "husbils-plats" för 590 kr och får då en yta som är 4 m bred och 10 m lång. Skriv i så fall ditt namn och "Husbil" när du betalar. 
Sista dag för att boka sin plats är 29 april.

Om du har några fina saker kvar som du inte vill ta med tillbaka hem när du sålt färdigt, så finns Erikshjälpen på plats mellan kl. 13-16 och hjälper till om de har möjlighet.

Har du några funderingar så är du alltid välkommen att ringa oss på tfn: 0650-54 20 60.


info@hagmyren.travsport.se