Arena Hagmyren har gjort klart med två rekryteringar till nyckelpositioner på travbanan.


Bert-Ola Månsson tillträdde som sportchef 1 januari 2024 och 15 januari tar Lukas Svedin positionen som Arena & marknadsansvarig.

34-årige Lukas Svedin kommer från en trav-familj då såväl farfar som pappa var hängivna amatörtränare i Ljusdal. Lukas har gått i samma fotspår, men också skaffat sig ett ovärderligt kontaktnät genom sitt arbete som bland annat mediesäljare. Han har haft tjänster på Travronden, Sulkysport, Global Farm och en framträdande roll på digitala tjänster som Travera och nystartade Stall Ofcourse. Svedins roll på Hagmyren blir som Arena- och marknadsansvarig.

Jag har ett extremt stort intresse för travsporten och den här utmaningen kändes för spännande att säga nej till, säger Lukas Svedin.


Bert-Ola Månsson har enorm erfarenhet inom travsporten, inte minst som sportchef vilket han haft rollen som på bland annat Bergsåker, Solänget, Dannero & Östersundstravet. Månsson har gjort sig känd som en engagerad idéspruta och ligger bland annat bakom Sleipnerdagen och montédagen på Bergsåker.

Utifrån styrelsens perspektiv känns det väldigt bra att kunna knyta till oss B-O Månsson och Lukas Svedin som kommer bidra med mycket rutin samt branschkännedom. De kommer tillsammans kunna utveckla både arenan och sporten, säger vice ordförande Hans Eriksson.


Kontaktperson:
Hans Eriksson
hans.eriksson@hagmyren.travsport.se

Publicerad tisdag 16 januari 2024. info@hagmyren.travsport.se