Senaste månadens ponnyresultat

Vi har ett helt gäng med duktiga och framgångsrika ponnykuskar och tränare som det inte uppdaterats om den senaste måndagen - så här är en sammanfattning. 


Kollar man listan över segerrikaste kuskar och tränare 2022 så har vi med två kuskar/tränare på topplistan. På tredjeplats som kusk och sjundeplats som tränare ligger Cajsa Holm och på sjätteplats som kusk och på femteplats som tränare har vi Tindra Olsson.

Den förstnämnda har tagit 9 st segrar, 3 andra och 4 tredjeplatser i år och har segerprocent på fina 34,6%.
Flest framgångar har hon med sina egna ponnysar Maximus II ( 4 segrar), Blixten McQueen (2 segrar) och Spirit ( 1 seger). 
Men hon har även kört åt Madeleine C Gustafsson i lilla elitloppet där de blev tvåa i uttagningsloppet och i finalen slutade som oplacerade efter galopp. 

Tindra Olsson har tagit 7 st segrar, 5 andra och 3 tredjeplaceringar.  Segerprocent på 28%. Senaste månaden har hon vunnit med sina egentränade Gervalds Blixten (1 seger), Slim Shady (2 segrar) och Ängladals Elsa (2 segrar). 

Emelinda Persson har tagit tre raka segrar med Brioni Wee som sänker rekordet allt mer för varje start som går. Som tränare har hon även fått segrar med Måntorps Tuffing. 

Filippa Nordell har gjort två starter med sin egentränade Razzia Ernst i år och resultatet har blivit en seger med rekordsänkning och en andraplats.

Gustav Goude har tagit en seger med sin egna Amarula Skott på Östersundstravet. Den tävlingsdagen dominerade våra ponnytränare och hela 6 st lopp. 

Alva Persson och Engla Paulsson har även tagit två andraplatser och Felicia Ling Kalander samt Wilma Herranen har fått med sig en tredjeplacering. 

Publicerad fredag 10 juni 2022. info@hagmyren.travsport.se