Fira midsommar med oss!

På fredag är det ett måste att besöka Hagmyren!
Midsommar med fint trav, dans kring midsommarstången, glass till alla barnen och invigning av travskolans nya körplan där alla som vill kommer få chansen att köra ponny.
Ta med dig picknick och sätt dig i gräset eller kom förbi på restaurangen för midsommarbuffé, eller varför inte ta en sväng förbi den nystartade målkrogen för lättare rätter från bästa läget.


Äntligen får vi träffas och ha det det trevligt i glada vänners lag, och som traditionen bjuder på Midsommarafton, så ses vi med familj och vänner på Hagmyren i Hudiksvall!

Kom till oss och var med på Dans kring stången med musik och sång, Ponnykörning och Tipsrunda! Dessutom bjuder GB-gubben barnen på glass, så det gäller att hålla sig framme...

Öppet hus på Travskolan med invigning av deras nya kör-plan. Utdelning av Damklubbens stipendie, vem blir den lyckliga vinnaren?

Grindarna öppnar kl 11:00. Första start för travet kl. 12:35, dagens tävlingsprogram får du gratis vid entrén! Fri parkering! 

Fri entré för dig med folkdräkt och för alla under 18 år samt för dig med giltigt ST-kort, övriga bokar enkelt sin plats för 100 kr via tickster.com 

Grindarna öppnar kl. 11:00

Ponnylopp kl 11.20

Dans kring midsommarstången kl 11.30 

Invigning av Travskolans körplan kl 12.00 - Glassgubben bjuder alla barn på glass! 

Ponnykörning för alla som vill prova på att köra häst kl 12.00-13.30 

Första start för travet kl. 12:35

Tävlingarna avslutas kl. 16:20

Dagens tävlingsprogram får du gratis vid entrén

Ta med egna stolar och/eller filt om du vill sitta i gräset

Hundar och barn ska hållas under uppsikt

Alkoholförbud innanför grindarna

Välkommen att boka bord på restaurangen; tfn: 0650-230 37

Fri parkeringPublicerad tisdag 21 juni 2022. info@hagmyren.travsport.se