Ny termin på travskolan

Imorgon måndag drar en ny termin på travskolan igång. Platser finns fortfarande kvar i flertalet grupper!


 

Järn, från det år man fyller 7, nybörjarkurs (Obs, få platser kvar!). Kursstat måndag 15 augusti. https://www.travskola.se/skolor/hagmyrens-travskola/kurser/barnungdom/jarn/

Koppar, från 7 år, fortsättningskurs på järn eller för den som har erfarenhet om hästar sedan innan. Kursstart 27 augusti. https://www.travskola.se/skolor/hagmyrens-travskola/kurser/barnungdom/koppar/

Guld, för dig som gått minimum silver eller för dig som sedan tidigare har mycket god kör erferenhet och snart vill ta ponnylicens. Kursstart torsdag 18 augusti.
https://www.travskola.se/skolor/hagmyrens-travskola/kurser/barnungdom/guld/

Träna Ponny-kursen, för dig som har körlicens och vill träna tillsammans med andra med egen eller någon av travskolans ponnysar. Tisdagar med kursstart 16 augusti.
https://www.travskola.se/skolor/hagmyrens-travskola/kurser/barnungdom/trana-ponny/

Travkurs 1, vuxenkurs från 15 år för dig som är nybörjare på körning. Kursstart lördag 27 augusti.
https://www.travskola.se/skolor/hagmyrens-travskola/kurser/ungdomvuxen/travkurs-1/

Travkurs 2, för dig som gått travkurs 1 eller sedan tidigare har erfarenhet av hästar och körning. Kursstart 25 augusti.
https://www.travskola.se/skolor/hagmyrens-travskola/kurser/ungdomvuxen/travkurs-2/

Travkurs 3, för dig som har god erfarenhet av att köra travhäst sedan tidigare. Kanske har du egen häst och vill köra tillsammans med andra, eller så vill du snart ta tävlingslicens eller bara få mer erfarenhet av att köra på tävlingsbanan. Kursstart 22 augusti.
https://www.travskola.se/skolor/hagmyrens-travskola/kurser/ungdomvuxen/travkurs-3/

Licenskurser, för dig som nu vill ta kör, monté eller ponnylicens. Minimum krav är att du kört snabbjobb i minst ett års tid och har god erfarenhet utav voltstart och trav. Onsdagar med start 24 augusti.
https://www.hastsportensfolkhogskola.se/utbildning/kor-monte-och-b-tranarutbildning/

Vi erbjuder även privatlektioner, företagsevent, tandemkörningar, kurser för dig med speciella behov (rullstolsvagn finns!), möhippor/svensexor osv. 

 

Undrar du något? Maila matilda.persson@hagmyren.travsport.se 

Publicerad söndag 14 augusti 2022. info@hagmyren.travsport.se