Under dagen har det körts ponnytävlingar här på Hagmyren. Hela 13 lopp och två kvallopp kördes i ett inte allt för trevligt väder. 


Flera av våra hemmakuskar och tränare trotsade vädret och körde flertalet lopp under dagen. Cajsa Holm hade återigen en toppendag i sulkyn. Under dagen gjorde hon fyra starter och resultatet blev tre segrar och en tedjeplats. 


Första segern kom med Hanna Lindqvist-tränade Stintans Igor. Segern togs med många längder och detta var även Stinans Igors första seger och Hanna Lindqvist första tränarseger. Cajsa startade sedan med sin egna Blixten Mcqueen och segrade åter igen mycket enkelt. Tio längder före övriga ekipage i mål och på nya rekordet 2.46,6/1200m. Blixten har nu gjort fem starter och är fortsatt obesegrad. 
Det nya rekordet är det näst snabbaste en 3 årig ponny sprungit i år och vi håller självklart tummarna för att vi ska få se de i kriteriet senare i år. 


I Roger N Olssons Minneslopp startade Cajsa med Maximus II och Cajsa kunde för tredje gången under dagen ta sig i mål som etta. Segern togs överlägset och detta blev Maximus sjunde raka seger (!). 

Publicerad lördag 6 augusti 2022. info@hagmyren.travsport.se